Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. március 28. csütörtök Hajnalka napja van.
Fucsovics nyolcaddöntős!
Elválasztó
Hírek » Sport » Fucsovics nyolcaddöntős!
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

Fucsovics Márton 6:3, 6:3, 6:2-re legyőzte az argentin Nicolas Kickert, ezzel bejutott az ausztrál nyílt teniszbajnokság nyolcaddöntőjébe, ahol a 19-szeres Grand Slam-bajnok Roger Federerrel találkozhat.  Fucsovics ezzel beállította a 2016-ban, 72 évesen elhunyt Baranyi Szabolcs magyar rekordját, aki 1973-ban volt nyolcaddöntős az Australian Openen.
Az olimpiai címvédő Dánia válogatottja három góllal, 31-28-ra legyőzte a világbajnoki bronzérmes Szlovénia csapatát a horvátországi férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének első fordulójában, pénteken Varasdon. Korábban Németország csapata a cseh válogatottat verte 22-19-re.
Súlyos vereséggel kezdett a BVSC a női vízilabda Euroliga budapesti csoportselejtezőjében a Hajós uszodában: a vasutascsapat pénteken a címvédő orosz Kirisitől kapott ki nyolc góllal, 16-8-ra négyesében, amelynek tagja még a magyar bajnok UVSE és a görög Vuliagmeni. Az UVSE a görögöket 13-8-ra verte. A H csoportban pedig a spanyol Sabadelltől kapott ki a Dunaújváros. 
A címvédő Győr könnyedén, 30-20-ra győzött a vendég MTK ellen a női kézilabda NB I pénteki mérkőzésén.
A címvédő Békéscsaba hazai pályán 3-1-re legyőzte a Kaposvári Egyetem csapatát a női röplabda Extraliga pénteki játéknapján. Az UTE pedig négy szettben szintén 3-1-re verte a Jászberényt.
Sorozatban hatodszor győzött Javier Fernández műkorcsolya Európa-bajnokságon. A spanyol korcsolyázó - aki két vb-arannyal is rendelkezik - már a szerdai rövidprogramban komoly előnyt szerzett a moszkvai Eb-n, majd a pénteki kűrben is a legjobbnak értékelték a teljesítményét, noha volt néhány rontása. Megszakítás nélkül aratott hat diadalával ugyanakkor még mindig nem rekorder, mert az osztrák Karl Schäfer 1929 és 1936 között sorozatban nyolc évig volt egyeduralkodó a férfiaknál. A második helyen a remekül szabadkorcsolyázó, 18 éves orosz Dmitrij Alijev, a harmadikon pedig annak honfitársa, Mihail Koljada végzett.
kép: Origo

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Professzionális fogászati ellátás már 25 éve!

Implantátum, fogpótlás, esztétikai fogászati ellátások, fogszabályozás.

Megtalál minket Szigethalmon, a Mű út és a Homok utca sarkán, a Sarokvilla épületében.

www.sarokvilla.hu

Delikát Húsáruház és Pecsenyéző Szigetszentmiklós Gyártelepen (a Lordok háza oldalában) található. Tulajdonosa nagy odafigyeléssel és munkával egy már meglévő üzletet próbált európai színvonalúvá és moderné varázsolni mindezt úgy, hogy csak és kizárólag prémium minőségű termékekkel , friss magyar termelői húsokkal tudjon szolgálni vásárlóinak.A hozzánk érkezőket egy patinásan felújított épület, valamint egy ízlésesen berendezett üzlettér fogad, előzékeny és udvarias kiszolgálással.

Húsáruk tekintetében is teljes a palettánk, kizárólag friss Magyar termelői húsokat forgalmazunk. Sertés, marha, birka és egyes baromfi húsokon kívül széles választékú friss hentesáruval várjuk vevőinket. Boltunkban hagyományos érlelésű és füstölésű kézműves termékek mellett delikát termékek, tej termékek és pecsenye ételek is találhatók. Pecsenyézőnkben minden nap friss sültekkel, hurkával, kolbásszal, salátákkal, desszertekkel, üdítőkkel, kávéval, hideg és meleg szendvicsekkel és reggelivel várjuk minden kedves vásárlónkat!

Lépést tartunk a technika fejlődésével is, ezért aktuális igényét, rendelését leadhatja nálunk telefonon!

https://delikathusaruhaz.hu/

Térségünkben számtalan kedvező ajánlattal várja a lakosságot a PR-TELECOM.

Cím: 2315 Szigethalom, Mű út 3.

Honlap: https://pr.hu/

PR-TELECOM. Tévé, internet, telefon.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink