Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 19. péntek Emma napja van.
Fucsovics döntős
Elválasztó
Hírek » Sport » Fucsovics döntős
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

Fucsovics Márton bejutott a fináléba az 501 ezer euró (159 millió forint) összdíjazású genfi férfi salakpályás tenisztornán, miután a pénteki elődöntőben szetthátrányból fordítva 2:6, 6:4, 6:1-re legyőzte a hatodik helyen kiemelt amerikai Steve Johnsont. A ma délutáni döntőben a német Peter Gojowczyk-kal találkozik. Fucsovics a pénteki sikerrel a karriercsúcsot jelentő 50. helyre lép előre a világranglistán, s ha ma is nyer, akkor 45.-ként mehet majd a vasárnap kezdődő Roland Garrosra.
Jó időeredménnyel, 2:11.91 perccel jutott döntőbe 200 méter vegyesen Hosszú Katinka idei első versenyén, a kaliforniai Irvine-ban, a 2018 Speedo Grand Challenge viadalon. Ezzel az európai ranglistán máris negyedik, így az idénynyitó úszása jól sikerült. Közben a Nemzeti Sport kiderítette, hogy ki lehet a magyar klasszis új edzője. A lap megkereste a Százhalombattán edzősködő Bodrogi Viktort, aki nem tudta megerősíteni a találgatásokat, de nem is cáfolta azokat. Annyit mondott, hogy beszéltek a hogyan továbbról.  
A magyar női kosárlabda-válogatott húsz ponttal, 34-54-re legyőzte Csehország csapatát a pénteken Prágában rendezett barátságos mérkőzésen. A mieink jövő pénteken, szombaton és vasárnap is találkoznak a franciákkal, majd novemberben előbb Albániával, majd Oroszországgal szemben folytatják az Európa-bajnoki selejtezősorozatot.
Először kapott ki hazai pályán a listavezető MTK a labdarúgó NB II-ben, miután a 37. forduló péntek esti nyitómérkőzésén a szintén feljutó Kisvárda 3-2-re diadalmaskodott az Új Hidegkuti Nándor Stadionban. Az már korábban biztossá vált, hogy az MTK bajnokként, a Kisvárda pedig második helyezettként jut fel a másodosztályból az élvonalba.
Öt döntőben lesznek érdekeltek a magyar tornászok a világkupa-sorozat eszéki versenyén hétvégén. Talajon Kovács Zsófia és Böczögő Dorina, felemáskorláton Makra Noémi és Böczögő, míg korláton Kardos Botond jutott fináléba.
Földházi Zsófia a 16. helyen végzett az öttusázók bulgáriai világkupa-fordulóján, Szófiában. Győzött a brit Kate French, rajta kívül pedig még az ír Natalya Coyle, valamint az orosz Uljana Batasova állhatott fel a dobogóra. Ma a férfiak döntőjét rendezik, melybe a négy magyar induló közül három - Kasza Róbert, Regős Gergely és Harangozó Bence - jutott be.
kép: origo.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

ÁLOMFÜRDŐSZOBA ÁLOMÁRON!

Csempék és padlólapok már 1500 Ft-tól,

Laminált padló már 2990 Ft-tól,

Zuhanytálca már 5000 Ft-tól.

Pontos részletek a www.kiarusitas.info

Az alábbi szolgáltatásokkal várjuk ezen a telephelyen:

Értékesítés

Volkswagen, Audi, ŠKODA, Volkswagen Haszonjárművek, WeltAuto használt járművek

Szerviz

Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, CUPRA, Volkswagen Haszonjárművek, WeltAuto használt járművek

1238, Budapest, Szentlőrinci út

info@porschem5.hu

+36 1 421 8100

https://www.porschem5.hu/

Professzionális fogászati ellátás már 25 éve!

Implantátum, fogpótlás, esztétikai fogászati ellátások, fogszabályozás.

Megtalál minket Szigethalmon, a Mű út és a Homok utca sarkán, a Sarokvilla épületében.

www.sarokvilla.hu

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink