Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Lotfi Begi/Irie Maffia - Friends
Naptár ikon
2020. április 01. szerda Hugó napja van.
Folytatódnak a fejlesztések
Elválasztó
Hírek » Százhalombatta » Folytatódnak a fejlesztések
Elválasztó

Bóna Zoltán országgyűlési képviselő tájékoztatója.

Ütemterv szerint halad az M0-ás autóút felújítása, számos megújult szakaszt visszaadtak a forgalomnak – írja Bóna Zoltán a térség országgyűlési képviselője a Százhalombattai Hírtükörben megjelent tájékoztatójában. A Százhalombatta és Pusztaszabolcs közötti vasúti pálya korszerűsítési munkálatai során megújult a battai vasútállomás is, valamint Pest megyei fejlesztési forrás felhasználásával újulhat meg a város piactere. A politikus gratulált Vezér Mihály Százhalombatta polgármesterének az újraválasztáshoz, akinek munkáját kormánypárti képviselőként Nagy Balázs alpolgármester segíti. Bóna Zoltán továbbra is várja a battai lakosok javaslatait, kérdéseit az ismert elérhetőségeken vagy a személyes találkozásokkor. A térség országgyűlési képviselőjének tájékoztatója teljes terjedelemben olvasható a hirtukor.hu oldalon.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink