Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 20. szombat Konrád, Tivadar napja van.
Folytatódik a munka
Elválasztó
Hírek » Taksony » Folytatódik a munka
Elválasztó

Magabiztos győzelemmel folytatódik a munka. 

A következő ciklusra is Kreisz Lászlót (Fidesz-KDNP) választották meg polgármesternek Taksonyban. A településen összesen 2539 fő adta le érvényes voksát a vasárnapi önkormányzati választáson. Ebből 1220 fő szavazott a régi-új polgármesterre, amely a szavazatok 48,90 százalékát jelentette. A nyolc tagú új képviselő-testület összetételében történt változás. Olasz Erika kapott helyet a testületben. Rajta kívül képviselői mandátumot szerzett Ruff Mátyás, Tóth József, Szalai János, Halász János, Varga László, Wágnerné Bartha Zsuzsanna és Áncsán Mihály. Az eredménnyel kapcsolatban Kreisz László, Taksony polgármestere köszönetét fejezte ki a voksolóknak. Hozzátéve azt is, hogy visszaigazolást kaptak a jelöltek arról, hogy a település jó úton jár. 
A nemzetiségi választás változást hozott. Az Német Nemzetiségi Önkormányzat megválasztott tagja Winklerné Tomana Ildikó, Kreisz Mátyás Tamás, Schaffer Ildikó, Kreisz László és Galambos Andrásné lett. Ennek kapcsán a polgármester kijelentette, hogy a korábbi nemzetiségi önkormányzati munka teljesen új irányt vesz a jövőben. 

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Mintavételi lehetőségek Szigethalmon, és már Dunaharasztin is!

Szakképzett, és tapasztalt kollégák.

Többszáz elégedett páciens!

Várandóssági-, hormonális-, diabetológiai-, endokrinológiai-, vagy tumormarker vizsgálatok!

Ne várakozzon hónapokig, gyorsítsa fel kivizsgálását kész lelettel!

https://toldimed.hu/

Nem kell Olaszországig menned a hamisítatlan itáliai ízekért!

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

https://misikemenceje.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink