Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2020. augusztus 13. csütörtök Ipoly napja van.
Folytatják az együttműködést
Elválasztó
Hírek » Százhalombatta » Folytatják az együttműködést
Elválasztó

Támogatási megállapodás az Erőmű és a város között.

Meghosszabbította és megújította együttműködési megállapodását Százhalombatta önkormányzata és a MET Csoporthoz tartozó Dunamenti Erőmű Zrt. A felek még 2017-ben kötöttek három évre szóló partneri szerződést, amit most további három évvel hosszabbítottak meg. Ennek keretében a vállalkozás csaknem 70 millió forinttal támogatja a helyi közösségeket. A dokumentum aláírásakor Vezér Mihály Százhalombatta polgármestere azt mondta, az élhető, fenntartható város megteremtésében működnek együtt. A szerződés értelmében a Dunamenti Erőmű Zrt. támogatja az óvodások és kisiskolások korai fejlesztését és szűrővizsgálatait, a sportegyesületi működést, illetve a gyermek- és nyugdíjas közösségek életminőségének javítását. A polgármester azt mondta, példaértékű az erőmű és Százhalombatta viszonya, amely egy jól működő, kölcsönös bizalomra épülő, eredményes kapcsolat. 

 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Tudtad, hogy a Honda kis-és kerti gépéire 20 évig biztosítja az alkatrészellátást?
Az még semmi! A HONDA prémium szolgáltatást nyújt minden vásárláskor és beüzemelve, munkára készen adja át gépeit! Válassza a minőséget! Válasszon Honda gépet!
 

1238, Budapest, Szentlőrinci út

+36 1 421 8100

Minden nap friss zöldség és gyümölcs a Magyar termelők viszonteladójától? A VITAMIN SZIGETTŐL!!!!!!!! Szigetszentmiklóson, a Csepeli úton! Minden nap reggel 6-tól Este 10-ig!!!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink