Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Train - Angel in Blue Jeans
Naptár ikon
2020. szeptember 21. hétfő Máté napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Mozaik ismétlés Lakihegy Rádió
Folyamatosan dolgoznak a városban
Elválasztó
Hírek » Tököl » Folyamatosan dolgoznak a városban
Elválasztó

Nincs megállás. 

Egy napra sem állnak le a városfenntartási munkák Tökölön. A közelmúltban az Önkormányzat és a katasztrófavédelem közös, melegködös szúnyoggyérítést végzett, amelynek eredményeként sokat javult a helyzet a városban. Mindeközben az eredeti tervek szerinti ütemezésben folyik a városi zöldterületek karbantartása is. Traktorral és kézi gépekkel is nyírják a füvet a város munkatársai, akik egy hét alatt rendezetté teszik a közterületek zöld részeit, vagyis a temető környéként, a záporoztató térségét és a város központi részeit. Az intézményi karbantartók a Művelődési Központ, az óvodák, az iskola és a Polgármesteri Hivatal környezetét is rendezik. A járványügyi időszak korlátozásai és lezárásai közben a város több intézményben végeztek karbantartási munkákatok az Önkormányzat munkatársai, így az intézmények jelentős részében már korábban túlestek a szokásos állagmegóvó feladatok ellátásán.

Fotó: Tököl: tények, közügyek

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Szigetszentmiklóson a Tököl út 26 szám alatt! A Vendéglőről további hasznos információt kaphaszt a facebook.com/Sunny-Ételbár oldalukon.

A Fakanál régi helye megújult, Hárosi Misi Bácsi megnyitotta Szigetszentmiklóson a Pizzériáját. 

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink