Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 25. csütörtök Márk napja van.
Fogyókúra 
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Fogyókúra 
Elválasztó

Nem kell sanyargatva diétázni.

Pásztor Ildikó, a Szigetszentmiklósi Szakorvosi Rendelőintézet diabetológiai szakasszisztense rádiónknak elmondta, amikor valaki diétába kezd nem az a fontos, hogy egész nap éhezzen, hanem, hogy megfelelő mennyiséget fogyasszon. Hozzátette, a napi többszöri étkezés nagyon fontos a célok eléréséhez, amivel bár nem egyik pillanatról a másikra látható a változás, ellenben hosszú távon is megtartható az elért súlycsökkenés. Ha valakinek segítségre van szüksége a személyre szabott diéta összeállításban, érdemes dietetikushoz fordulni, tette hozzá Pásztor Ildikó. Érdemes előre megtervezni az étkezéseket. Pásztor Ildikó elmondta, a rohanó világban is fontos odafigyelni az egészséges táplálkozásra. Hozzátette, ez könnyen megoldható úgy, ha akár a főétkezéseken kívül, előre elkészített ételeket tud fogyasztani a diétázó. Nem csak a reggeli menü összeállításában lényeges, hogy teljes kiőrlésű péksüteményeket vagy kevésbé zsíros ételeket válasszanak a fogyókúrázók, hanem a nap többi szakaszában is, tette hozzá a diabetológiai szakassziszents.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

borbelypeterne64@freemail.hu

https://www.facebook.com/BorbelyTuzep

Várjuk szeretettel!

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Professzionális fogászati ellátás már 25 éve!

Implantátum, fogpótlás, esztétikai fogászati ellátások, fogszabályozás.

Megtalál minket Szigethalmon, a Mű út és a Homok utca sarkán, a Sarokvilla épületében.

www.sarokvilla.hu

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink