Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: US 3 - Cantaloop
Naptár ikon
2020. április 07. kedd Herman napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: 14-15 óráig Retro óra Lakihegy Rádió
Figyeljünk a gyerekekre!
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Figyeljünk a gyerekekre!
Elválasztó

Félnek a következményektől.

Ebben az időszakban a félévi bizonyítványosztás miatt tűnik el a legtöbb gyerek. A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság tapasztalatai szerint az eltűnt gyermekek többsége rövid idő elteltével előkerül. Főleg a családból elszökött gyerekek esetében jellemző, hogy még aznap, illetve pár napon belül hazakerülnek. A kimaradások okai között legtöbbször az szerepel, hogy a gyermek nem meri vállalni otthon a nem megfelelő bizonyítványát. A szakemberek ilyenkor is a probléma átbeszélését javasolják a családoknak. A stabil családon belüli érzelmi háttér a legfontosabb - így pedig elkerülhetők a hasonló esetek. A rendőrség ugyanakkor arra is kitér közleményében, hogy amennyiben ilyet tapasztalnak a szülők, haladéktalanul értesítsék a hatóságokat. Kitértek továbbá a Gyermekkrízis Alapítvány kék-vonalára, az ingyenesen hívható 116-000-ás telefonszámra, melyet a problémával küzdő fiatalok bármikor hívhatnak. 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink