Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: - Lakihegy FM107
Naptár ikon
2020. március 29. vasárnap Gedeon napja van.
Fényesebb a város
Elválasztó
Hírek » Tököl » Fényesebb a város
Elválasztó

Folytatódik a beruházás, várják a visszajelzéseket. 

Jól vizsgáznak a LED-es lámpák, de folyamatos a hibajavítás, pótlás Tökölön. A városban befejeződött a meglévő közvilágítási lámpatestek cseréje, valamint a fényforrások számának bővítési munkái. Jelenleg az új hálózatok kiépítési munkái folynak az eddig el nem látott területeken. Az Önkormányzat kéri a helyieket, hogy ha a lámpatestek nem világítanak, vagy a működésükben zavart tapasztalnak jelezzék a polgármesteri hivatal műszaki irodáján telefonon vagy e-mailben a problémát. A hivatalból az esetleges panaszokat továbbítják a kivitelezőnek.  A befejezés előtt álló beruházás 224 millió forintba került, de korszerűsége, takarékossága, s hatékonysága miatt jelentős előnyökkel jár. A tököli projekt referenciaként is elfogadott, már eddig is több településről érkezett megkeresés a pénzügyi konstrukció, illetve a műszaki tartalom megismerésére.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink