Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Kings Of Leon - Pyro
Naptár ikon
2020. július 15. szerda Henrik napja van.
Felmondás
Elválasztó
Hírek » Bulvár » Felmondás
Elválasztó

Menetszik a Vígszínháztól Marton Lászlót. 

A teátrum pénteken kiadott közleményében írja, hogy kezdeményezte a főrendező munkaviszonyának megszüntetését. Ugyanakkor megjegyzik, hogy a döntés nem jelent ítéletet a direktor életútja felett, mert a Vígszínház szakmai tekintélyének kialakításában Marton László szerepe vitathatatlan, és a rendezéseit sem veszik le a műsorról. Korábban Sárosdi Lilla volt az a színésznő, aki kiállt a nyilvánosság elé mondván: a színművészeti egyetem oktatója, a Vígszínház rendezője évtizedekkel ezelőtt szexuálisan zaklatta. Később név nélkül többen meséltek hasonló történeteket. Marton László csütörtökön közleményben kért bocsánatot az érintettektől, pénteken pedig kezdeményezte a Magyar Művészeti akadémiában felfüggesztését és etikai vizsgálat is indult ellene.
kép: origo.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A kreatív formatortáktól a legegyszerűbb házisüteményekig mi mindent elkészítünk. Fogyaszd helyben vagy elvitelre, de kiszállítst is kérhetsz….
Legyen az baráti-családi rendezvény, születésnap, keresztelő, ballagás, céges rendezvény, legény vagy lánybúcsú a tortáinkkal még emlékezetesebbé teszzük a pillantokat. 

Szigetszentmiklóson a Lakihegyi Lakóparkban / Színes Lakóparkban a Szivárvány utca 2-szám alatt.

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

A’la carte éttermünkben megtalálja a húsmentes ételeket, halételeket, kétszemélyes tálakat, és a desszert különlegességek mellett a pizzák is helyet kapnak.
Tökölön az Airport Ipari Parkban.
 

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink