Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Back II Black - Nanénané
Naptár ikon
2020. szeptember 21. hétfő Máté napja van.
Fegyelmezetten indult be az élet az iskolákban
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Fegyelmezetten indult be az élet az iskolákban
Elválasztó

Összefogtak a pedagógusok, gyerekek és a szülők. 

A járványügyi előírások megtartása mellett fegyelmezett rendben indult el az oktatás Szigetszentmiklóson. Az oktatási intézmények számára intézkedési tervet készített az Emberi Erőforrás Minisztériuma, de az előírásokat a helyi sajátosságokhoz társítva alkalmazhatják az iskolák. Minden intézményben folyamatos a lázmérés, az ebédlőkben elkülönítve étkeznek a gyerekek, a közösségi tereket pedig rendszeresen fertőtlenítik. Azok a gyermekek, akik a betegség tüneteit veszik észre magukon, vagy a szüleik tapasztalják a jeleket, nem mehetnek iskolába, nekik azonnal orvoshoz kell fordulniuk és amennyiben bebizonyosodik, hogy elkapták a koronavírust, akkor az orvosok ezt jelzik az intézményeknek, amelyek megteszik a megfelelő lépéseket. Zilling Ibolya, a szigetszentmiklósi Ádám Jenő Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola vezetője a Lakihegy Rádiónak elmondta: követik az eljárásrendet és rögtön sikerült kialakítani a helyi szabályokat.

Zilling Ibolya hozzátette, hogy a legnehezebb az étkezéssel kapcsolatos szabályok megalkotása és alkalmazása volt. Az intézményben már 11 óra után megkezdődik az étkeztetés, a felső tagozatban pedig ebédszünetet vezettek be, hogy mindenki biztonságos környezetben tudjon étkezni.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

Minden nap friss zöldség és gyümölcs a Magyar termelők viszonteladójától? A VITAMIN SZIGETTŐL!!!!!!!! Szigetszentmiklóson, a Csepeli úton! Minden nap reggel 6-tól Este 10-ig!!!

A Fakanál régi helye megújult, Hárosi Misi Bácsi megnyitotta Szigetszentmiklóson a Pizzériáját. 

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink