Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 19. péntek Emma napja van.
Fa Nándor ma célba ért
Elválasztó
Hírek » Sport » Fa Nándor ma célba ért
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

Fa Nándor ma befejezte a Vendée Globe-ot. Az egyedüli magyar nyolcadikként ért célba a földkerülő vitorlásversenyen.  A 63 éves Fa Nándor a hazai fejlesztésű és építésű Spirit of Hugary-vel összesen 93 nap 22 óra 52 perc és 9 másodperc alatt hajózta körbe a bolygót, ezzel korábbi eredményeit is javította.      A versenyt rekordidővel, már 19 nappal korábban a francia Armel Le Cléach nyerte meg.  
Visszavonul Risztov Éva. A 31 éves olimpiai bajnok úszó a Ripost lap szerint  egy vasárnap képernyőre kerülő televíziós interjúban jelenti majd be elhatározását.  Risztov 2005-ös első visszavonulásáig kizárólag medencében versenyzett, s nyert három világ- és öt Európa-bajnoki ezüstérmet. Négy évvel később tért vissza, akkor már elsősorban a nyíltvízi úszásra koncentrált, de indult hosszabb medencés számokban is, melynek köszönhetően további egy ezüsttel és egy bronzzal gazdagította Eb-s medálgyűjteményét. A pályája csúcsaként Londonban olimpiai bajnok lett 10 kilométeren, tavaly Rióban címvédőként a 13. helyen ért célba.
György László lett az EHF Kupa-címvédő Dunaújvárosi Kohász KA női kézilabdacsapatának vezetőedzője. A klub honlapján azt is közölték, hogy a horvát Zdravko Zovko tanácsadóként segíti a munkáját. A szakmai igazgatói tisztséget pedig továbbra is Radulovics Bojana tölti be. A dunaújvárosi együttes tavaly megnyerte az EHF Kupát, a bajnokságban azonban csak az ötödik helyen végzett.
 
Kép forrása:24.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Térségünkben számtalan kedvező ajánlattal várja a lakosságot a PR-TELECOM.

Cím: 2315 Szigethalom, Mű út 3.

Honlap: https://pr.hu/

PR-TELECOM. Tévé, internet, telefon.

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Hagyományos kovászos technológiával készül minden pékárunk.

Jelszavunk: Ahény kenyér, annyi asztal.

Friss, pékáru, retro kínálat - vigyázunk az egészségre, törődünk a vásárlókkal.

Megtalál minket: szigetszentmiklósi, ráckevei, kiskunlacházi és érdi üzleteinkben, valamint a szigethalmi piacon és Pesterzsébeten a Tátra téri piacon. 
Megnyitottuk új üzleteinket a szigetszentmiklósi-, és az érdi piac területén!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink