Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Juanes - A Dios Le Pido
Naptár ikon
2020. április 07. kedd Herman napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: 15-19 óráig Délután... Denke Dániel
Évek munkáját díjazták
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Évek munkáját díjazták
Elválasztó

Átadták a városi elismerést.

A Magyar Kultúra Napját ünnepelték a csütörtökön a szigetszentmiklósi Városi Könyvtár és Közösségi Házban. A művészeti és irodalmi előadásokkal színesített eseményen átadták a város kulturális, művészeti életében kezdeményezőként, segítőként és aktív szereplőként is kiemelkedő személyek elismeréséül életre hívott Somogyvári Gyula-díjat. A képviselő-testület által adományozott elismerést Árki Attila vehette át. A díjazott a többi között a 23 éve működő Nemcsak Jazz Klub alapító tagja, a Divina Machina együttes billentyűse, több koncert rendezője és mecénása. Az elismeréssel járó pénzdíjat megduplázva feleségével, Árkiné Göncz Irénnel hoz létre egy alapítványt a szigetszentmiklósi élőzenei kultúra továbbfejlesztése érdekében. Az eseményen a Köznevelési, Kulturális és Társadalmi Kapcsolatok Bizottságának elnöke mondott ünnepi köszöntőt. Lupa János a Lakihegy Rádiónak adott interjújában elmondta: örvendetes, hogy a város számos, a kultúra előremozdításában tevékenykedő emberrel büszkélkedhet. 

Kép forrása: https://www.facebook.com/szigetszentmiklos.hu/

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink