Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: - Lakihegy FM107
Naptár ikon
2020. január 18. szombat Piroska napja van.
Észrevételek és javaslatok
Elválasztó
Hírek » Taksony » Észrevételek és javaslatok
Elválasztó

A vasútvonal fejlesztéséről tartottak közmeghallgatást. 

A taksonyi önkormányzat képviselő-testülete a “Budapest-Belgrád vasútvonal hazai szakaszának fejlesztése“ tárgyában tartotta meg az eseményt a napokban. Kreisz László polgármester felvezetésében hangsúlyozta, hogy a Pest megye főépítésze számára korábban küldtek olyan észrevételt, amelyet a település érdekeit figyelembe véve fogalmaztak meg. Fontos, hogy a vasútvonal zajvédelmét és a biztonságos átjárást meg kell oldani. A mezőgazdaság és az 51-es út melletti iparterület megközelítése érdekében a település szeretné megtartani mindhárom vasúti átjáróját a fejlesztés után is. A Szent Imre út kereszteződésében szeretnék biztosítani a kerékpáros átvezetést - a már megépült kerékpárút Bugyi településsel történő összekötés érdekében. Kreisz László a hanggátló fal létesítéséről is beszélt, amely a vasút nyugati oldalának teljes belterületi hosszában haladna. A negyedik fontos pont, amelyet már megfogalmazott az önkormányzat, hogy az ipari rakodási területet a MÁV Zrt. vezesse át külterületre. Az előzmények ismertetését követően számos lakossági javaslat érkezett a közmeghallgatáson.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink