Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Back II Black - Úgy Vártalak
Naptár ikon
2020. május 25. hétfő Orbán napja van.
Értékes segítség
Elválasztó
Hírek » Százhalombatta » Értékes segítség
Elválasztó

Több mint 5 millió forintos támogatás a nehéz helyzetben lévőknek.

Csaknem 5,5 millió forint adományban részesítette a rászorulókat a százhalombattai Remény Bajnoka Alapítvány. A szervezet azokat a helyieket támogatja, akik a koronavírus-járvány következtében veszítették el pénzkereseti lehetőségüket. Az érintettek egyenként 50 ezer forintot igényelhetnek az alapítványtól. dr. Bercziné dr. Fazekas Olga az alapítvány kuratóriumi elnöke elmondta, az egyéni vállalkozók között 1,1 millió forintos támogatást osztanak ki, a magánszemélyek pedig összesen 4 millió 350 ezer forintot kapnak. A kuratórium döntése értelmében, mivel enyhültek a járványhelyzet miatti korlátozások, így az egyéni vállalkozók a továbbiakban nem pályázhatnak. Vezér Mihály, Százhalombatta polgármestere, az alapítvány alapítója pedig elmondta, a szervezetet az egyik pénzintézet jelentős összeggel támogatta.
 

 

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A kreatív formatortáktól a legegyszerűbb házisüteményekig mi mindent elkészítünk. Fogyaszd helyben vagy elvitelre, de kiszállítst is kérhetsz….
Legyen az baráti-családi rendezvény, születésnap, keresztelő, ballagás, céges rendezvény, legény vagy lánybúcsú a tortáinkkal még emlékezetesebbé teszzük a pillantokat. 

Szigetszentmiklóson a Lakihegyi Lakóparkban / Színes Lakóparkban a Szivárvány utca 2-szám alatt.

Térjen be hozzánk és kóstolja meg rabul ejtő ízeinket!
Kimagasló hús minőséggel! Taksony Fő út 30; a focipályával szemben! Telefonszámunk: 06 24 663-006
Könnyű parkolási lehetőséggel…

Minden nap friss zöldség és gyümölcs a Magyar termelők viszonteladójától? A VITAMIN SZIGETTŐL!!!!!!!! Szigetszentmiklóson, a Csepeli úton! Minden nap reggel 6-tól Este 10-ig!!!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink