Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Lotfi Begi/Irie Maffia - Friends
Naptár ikon
2020. április 01. szerda Hugó napja van.
Érték és élmény
Elválasztó
Hírek » Százhalombatta » Érték és élmény
Elválasztó

A Magyar Kultúra Napja.

Az értékes kulturális élmények közös örömét, a kultúra és a kulturális befogadóképesség fenntartásának jelentőségét emelte ki Vezér Mihály Százhalombatta polgármestere a Magyar Kultúra Napja alkalmából szervezett ünnepségen és díszelőadáson. A városvezető örömét fejezte ki, hogy egyre több fiatal vesz részt a különböző programokon. Kiemelte az egymást követő generációk szerepét a kulturális kincsek megőrzésében. Köszöntötték Kovács Mariannát, a Hamvas Béla Városi Könyvtár vezetőjét, akit a Magyar Kultúra Lovagja országos címmel tüntettek ki. Mahál-Kicikudisz Alexandra, a Barátság Kulturális Központ általános igazgatóhelyettese kapta az idei Kultúráért Százhalombatta Díjat. A BKK által alapított, a munkatársak részére adható Zenálkó Etel Közművelődésért Díjat Németh Éva gazdasági és Makó Tímea technikai kolléga vehette át.

 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink