Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Mabel - Boyfriend
Naptár ikon
2020. augusztus 12. szerda Klára napja van.
Ercsiben is dübörög a kampány
Elválasztó
Hírek » Ercsi » Ercsiben is dübörög a kampány
Elválasztó

Időközi országgyűlési-választás lesz február 16-án. 

Az időközi országgyűlési-képviselő választás előtt három jelölt is Ercsibe látogatott az elmúlt időszakban. Az eddigi honatya Pintér Tamás, tavaly ősszel Dunaújváros polgármestere lett, majd lemondott az országgyűlési mandátumáról, ezért tartanak február 16-án, vasárnap időközi választást a körzetben. A kampány finisében a jelöltek egy része Ercsiben is bemutatkozott. Az ellenzéki összefogás jelöltje Kálló Zoltán indulója bemutatkozójában elmondta, hogy nem azt keresi, amiben nem értenek egyet a támogatóival, hanem azokat a pontokat, amelyek összekötik őt és a támogatóit. A kormánypártok által támogatott Molnár Tibor több utcafórumon is találkozott a választókkal. Az iváncsai polgármester elmondta, hogy mindenképpen találkozni akart az Ercsiben élő emberekkel, ezért döntött úgy, hogy az utcán beszélget a helyiekkel. Medveczki Zoltán, a Zöldek jelöltje szerint nem az indulók személye, hanem a mögöttük álló pártok gazdasági helyzete dönt a sikerről. A választáson összesen heten indulnak, a felsoroltakon kívül Árgyellán János, a Mi Hazánk Mozgalom, Borbély József a Tempó Párt színeiben, míg Dr. Sűrű Renáta és Törökné Juhász Ilona függetlenként indul. 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Minden nap friss zöldség és gyümölcs a Magyar termelők viszonteladójától? A VITAMIN SZIGETTŐL!!!!!!!! Szigetszentmiklóson, a Csepeli úton! Minden nap reggel 6-tól Este 10-ig!!!

A kreatív formatortáktól a legegyszerűbb házisüteményekig mi mindent elkészítünk. Fogyaszd helyben vagy elvitelre, de kiszállítst is kérhetsz….
Legyen az baráti-családi rendezvény, születésnap, keresztelő, ballagás, céges rendezvény, legény vagy lánybúcsú a tortáinkkal még emlékezetesebbé teszzük a pillantokat. 

Szigetszentmiklóson a Lakihegyi Lakóparkban / Színes Lakóparkban a Szivárvány utca 2-szám alatt.

Tudtad, hogy a Honda kis-és kerti gépéire 20 évig biztosítja az alkatrészellátást?
Az még semmi! A HONDA prémium szolgáltatást nyújt minden vásárláskor és beüzemelve, munkára készen adja át gépeit! Válassza a minőséget! Válasszon Honda gépet!
 

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink