Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Konyha/Fábián Juli Film Allstars - Földrevaló
Naptár ikon
2020. május 25. hétfő Orbán napja van.
Energia-megtakarítás
Elválasztó
Hírek » Tököl » Energia-megtakarítás
Elválasztó

Fényárban a Tököli Városi Sportcsarnok.

Az épület teremvilágításának 600 lux fényerőt biztosító korszerűsítéséhez a Városi Sportkör közel 4 és fél millió forintos TAO támogatással és közel 2 millió forintos önkormányzati önerős támogatással vásárolta meg a 16 db 450 Wattos, Tungsram-Schréder Omnistar LED-es lámpatestet. Ezeket a Kisép-Generál Kft. szerelte fel tavaly nyáron, közel 2 és fél millió forint értékben. Az azóta eltelt időben a LED-es lámpatesteknek köszönhetően jelentős energia-megtakarítást sikerült elérni. A tapasztalatok szerint teljes mértékben biztosítják a működéshez szükséges fényerőt, kiváltják az összes, még fent maradt régi lámpatestet is. A HD minőségű televízió közvetítésekhez szükséges 1100 lux fényerő biztosításához további 14 lámpatest felszerelését tervezi az önkormányzat.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Tököl; Mester utca 94.

Telefonszám:0630-917-97-17

Ma megrendeli, holnap szállítjuk!!!

A zöldségen és száraz árunk kívül, otthonába szállítjuk a lisztet, a cukorot, a vegyipari termékeket, a fürdőszobai kellékeket vagy a mosószereket. 

Rendelését hétfőtől - szombatig adhatja le.

Bármilyen terméket, ami szükséges a mindennapokhoz!
 

A kreatív formatortáktól a legegyszerűbb házisüteményekig mi mindent elkészítünk. Fogyaszd helyben vagy elvitelre, de kiszállítst is kérhetsz….
Legyen az baráti-családi rendezvény, születésnap, keresztelő, ballagás, céges rendezvény, legény vagy lánybúcsú a tortáinkkal még emlékezetesebbé teszzük a pillantokat. 

Szigetszentmiklóson a Lakihegyi Lakóparkban / Színes Lakóparkban a Szivárvány utca 2-szám alatt.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink