Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. március 28. csütörtök Hajnalka napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Családban marad! Lakihegy Rádió
Első vasárnap
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Első vasárnap
Elválasztó

Adventi műsorral hangolódnak az ünnepre Dunaharasztin.

A város Önkormányzata a civil szervezetekkel karöltve idén is megrendezi hagyományos ünnepi programját a Laffert Kúria udvarán december 1-jén, 15 és 21 óra között. 17 órakor a Szivárvány Bábszínház Alapítvány Bábos Betlehem c. előadása látható az emeleti kiállítóteremben. 18 órakor a dunaharaszti egyházak lelkészeinek ökumenikus szolgálatával kerül sor az első adventi gyertya meggyújtására. Ezt követi Hazay Tímea és Antal Kata zenés karácsonyi műsora. Az épület belső termében vasúti terepasztal bemutatóval várják a kicsiket és a nagyokat, ahol digitális rendszerben épült vasúti terepasztalokon lehet irányítani a vonatokat. Idén árverésre is sor kerül majd: 10 db, a civil szervezetek által feldíszített gyökeres fenyőfa kerül kalapács alá. A befolyt összeggel a Vöröskereszt helyi szervezete és a Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat által szervezett karácsonyi ünnepség megrendezését támogathatják a licitálók. Az árverés 17:30-kor kezdődik.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Hagyományos kovászos technológiával készül minden pékárunk.

Jelszavunk: Ahény kenyér, annyi asztal.

Friss, pékáru, retro kínálat - vigyázunk az egészségre, törődünk a vásárlókkal.

Megtalál minket: szigetszentmiklósi, ráckevei, kiskunlacházi és érdi üzleteinkben, valamint a szigethalmi piacon és Pesterzsébeten a Tátra téri piacon. 
Megnyitottuk új üzleteinket a szigetszentmiklósi-, és az érdi piac területén!

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink