Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Zséda - Dance
Naptár ikon
2020. szeptember 26. szombat Jusztina napja van.
Elmarad a szigetszentmiklósi sportágválasztó
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Elmarad a szigetszentmiklósi sportágválasztó
Elválasztó

Nem töltené be szerepét a rendezvény. 

Az érvényben lévő járványügyi készültségi időszakban, az Emberi Erőforrások Minisztériuma által, a köznevelési intézmények részére kiadott Intézkedési terv alapján Szigetszentmiklós Város Önkormányzata a Városi Könyvtár és Közösségi Ház igazgatójának javaslata alapján elmarad az idei Városi Sportágválasztó Nap. Az eredetileg szeptember 26-ára tervezett eseményen Szigetszentmiklós minden jelentős sportegyesülete megjelent volna, ám a kluboknak jelenleg a felkészülés is problémát jelent, hiszen az érvényben lévő korlátozások értelmében nem használhatják az iskolák tornatermeit a tanórákon kívüli edzések lebonyolítására, ez jelentős problémát okoz a működésükben. A mostani helyzetben több sportegyesületnek komoly gondjai adódtak a felkészüléssel, hiszen az edzések jelentős részét a városi iskolák tornatermeiben tartották az elmúlt időszakban, ám erre most nincs lehetőség, ami hosszútávon a sportszervezetek jövőjét is veszélyezteti, hiszen ha nem tudják megtartani az edzéseket, akkor a tavaszi korlátozásokhoz hasonlón több fiatal is elfordulhat a sportágától. Az egyesületek korlátozása miatt a sportágválasztó rendezvény nem tudná betölteni az eredetileg tervezett szerepét.

Fotó: Szigetszentmiklós város hivatalos oldala / Facebook

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A ráckevei Aqua Land termál és élményfürdő, valamint szabadtéri strand és csúszdapark szolgáltatásai kikapcsolódásra invitálják a család minden tagját.

További információkért látogasson el honlapunkra, vagy kövessen közösségi oldalunkon.

Szigetszentmiklóson a Tököl út 26 szám alatt! A Vendéglőről további hasznos információt kaphaszt a facebook.com/Sunny-Ételbár oldalukon.

1238, Budapest, Szentlőrinci út

+36 1 421 8100

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink