Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: The Weeknd - Blinding lights
Naptár ikon
2020. augusztus 13. csütörtök Ipoly napja van.
Elmarad a Summerfest és a Battai Napok
Elválasztó
Hírek » Százhalombatta » Elmarad a Summerfest és a Battai Napok
Elválasztó

Döntött a képviselő-testület!

Elmarad a Summerfest! Erről döntött hétfői rendkívüli testületi ülésén a százhalombattai képviselő-testület, jelentette be Vezér Mihály. Százhalombatta polgármestere a Facebook-oldalán azt írja, a koronavírus-járvány és a járvány elleni védekezés átírta az életet és számos korlátozó intézkedést kellett meghozni. Nemcsak az idei Summerfestet nem rendezik meg a városban, hanem a Battai Napokat sem. Vezér Mihály hozzátette, hogy bár a járványhelyzet enyhülésével az élet élet részlegesen már visszatért a normális kerékvágásba, de a veszély továbbra sem múlt el és lakosság biztonsága a legfontosabb. A polgármester azt írta, azért döntött úgy a képviselő-testület, hogy idén nem tartják meg ezeket a nagyrendezvényeket, mert a fertőzés veszélyét épp az ilyen események hordozzák magukban leginkább. 

 

 

Kép forrása: summerfestbatta.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Szigetszentmiklóson a Tököl út 26 szám alatt! A Vendéglőről további hasznos információt kaphaszt a facebook.com/Sunny-Ételbár oldalukon.

1238, Budapest, Szentlőrinci út

+36 1 421 8100

Tudtad, hogy a Honda kis-és kerti gépéire 20 évig biztosítja az alkatrészellátást?
Az még semmi! A HONDA prémium szolgáltatást nyújt minden vásárláskor és beüzemelve, munkára készen adja át gépeit! Válassza a minőséget! Válasszon Honda gépet!
 

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink