Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Nora En Pure - In the air tonight (Croatia Squad remix)
Naptár ikon
2020. november 28. szombat Stefánia napja van.
Elismeréseket adott át az önkormányzat
Elválasztó
Hírek » Halásztelek » Elismeréseket adott át az önkormányzat
Elválasztó

Pedagógusok munkáját jutalmazták.

Három halásztelki pedagógust tüntetett ki a város Önkormányzata nevében Szabó Tibor polgármester és Nagy Barnabás alpolgármester. A 2020. évi pedagógia díjakat az intézményvezetők javaslatára ítélte oda az Önkormányzat és ebben az esztendőben hárman vehették át az elismerést. A Hunyadi Mátyás Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola tanárnője Doroginé Patai Ildikó (a Halásztelki Önkormányzat Facebook oldalának képén) hosszú évtizedeken át tanított abban az iskolában, amelyben annak idején maga is elkezdte tanulmányait, meghatározó a munkássága az egész településen. Budainé Kulcsár Angéla, a Bocskai István Református Oktatási Központ Általános Iskolájának tanárnője, szintén hosszú évek óta dolgozik a településen és tanítja az intézmény diákjait. Szőkéné Kiss Éva, a Tündérkert Óvoda pedagógusaként 1981-ben kezdett Halásztelken dolgozni, számtalan helyi fiatal nőtt fel a szemei előtt. 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Reálsziget Üzletek:

Budapest. XXI. Szent István u. 288.

Szigethalom. Kossuth L. u. 11.

Dunavarsány. Vasút sor 22.

Taksony. Wesselényi u. 34.

Tököl. Kölcsey u. 5.

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Fűszeres forralt bor, gyümölcsös meleg tea, forró csoki, kürtős kalács, sütőtök, és a sült gesztenye nosztalgikus illata kikapcsol, feltölt a Terasz Café & Cocktailban.

Szigethalomon a Dunasor 64-szám alatt.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink