Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 19. péntek Emma napja van.
Eladó Nadal ütője
Elválasztó
Hírek » Belföld » Eladó Nadal ütője
Elválasztó

Jónak lenni jó! 

A közmédia jótékonysági kampányában december 17-én egész napos műsorfolyammal várja a felajánlásokat. Idén a befolyt összeggel a Magyar Máltai Szeretetszolgálatot támogatják. Siklósi Beatrix, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap Nemzetiségi, Külhoni és Kiemelt Projektek Főszerkesztőségének vezetője az MTI-nek elmondta, idén Rafael Nadal világelső teniszező ütőjére és a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. felajánlására is lehet majd licitálni. Fix áron lehet viszont elvinni a többi között Szilágyi Áron olimpiai kardvívó dedikált kardját, Ronaldinho brazil labdarúgó dedikált labdáját és egy 1956-os tokaji aszú borkülönlegességet. Az eddigi legnagyobb értékű felajánlást egy budapesti cég tette. Egy 40 millió forint értékű könnyűszerkezetes, kulcsrakész ház megtervezését és felépítését vállalta egy nagycsalád számára. Adományozni a 1350-es telefonszám hívásával is lehet. Ez esetben a hívó 250 forinttal járul hozzá a kezdeményezéshez, illetve az adományozz.hu oldalon is várják a felajánlásokat. Eddig csaknem 6 millió forint gyűlt össze. 
 
 
Kép forrása: Népszava

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Professzionális fogászati ellátás már 25 éve!

Implantátum, fogpótlás, esztétikai fogászati ellátások, fogszabályozás.

Megtalál minket Szigethalmon, a Mű út és a Homok utca sarkán, a Sarokvilla épületében.

www.sarokvilla.hu

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

borbelypeterne64@freemail.hu

https://www.facebook.com/BorbelyTuzep

Várjuk szeretettel!

Delikát Húsáruház és Pecsenyéző Szigetszentmiklós Gyártelepen (a Lordok háza oldalában) található. Tulajdonosa nagy odafigyeléssel és munkával egy már meglévő üzletet próbált európai színvonalúvá és moderné varázsolni mindezt úgy, hogy csak és kizárólag prémium minőségű termékekkel , friss magyar termelői húsokkal tudjon szolgálni vásárlóinak.A hozzánk érkezőket egy patinásan felújított épület, valamint egy ízlésesen berendezett üzlettér fogad, előzékeny és udvarias kiszolgálással.

Húsáruk tekintetében is teljes a palettánk, kizárólag friss Magyar termelői húsokat forgalmazunk. Sertés, marha, birka és egyes baromfi húsokon kívül széles választékú friss hentesáruval várjuk vevőinket. Boltunkban hagyományos érlelésű és füstölésű kézműves termékek mellett delikát termékek, tej termékek és pecsenye ételek is találhatók. Pecsenyézőnkben minden nap friss sültekkel, hurkával, kolbásszal, salátákkal, desszertekkel, üdítőkkel, kávéval, hideg és meleg szendvicsekkel és reggelivel várjuk minden kedves vásárlónkat!

Lépést tartunk a technika fejlődésével is, ezért aktuális igényét, rendelését leadhatja nálunk telefonon!

https://delikathusaruhaz.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink