Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Lukas Graham - Mama Said
Naptár ikon
2020. március 30. hétfő Auguszta napja van.
Együttműködünk Halásztelekkel
Elválasztó
Hírek » Halásztelek » Együttműködünk Halásztelekkel
Elválasztó

Előbb kezdődik a közös munka. 

A Lakihegy Rádió segítséget nyújt a halásztelki önkormányzatnak. A város és a rádiónk együttműködése az eredeti tervek szerint április 1-jén indult volna, ám a rendkívüli helyzetben úgy döntöttünk, hogy előbb elkezdjük a közös munkát. Halásztelek Önkormányzatának hivatalos Facebook oldalát a közösségi média működtetői indok nélkül korlátozták, így a város nem tud kommunikálni a helyiekkel a közösségi felületeken. Ezért a Lakkihegy Rádió vezetése úgy döntött, hogy március 23-tól közli a város legfontosabb információit. Halásztelken az országos helyzethez hasonlóan bezártak a közintézmények, nincsenek kulturális programok. Emellett Szabó Tibor polgármester arra kér mindenkit, hogy maradjon otthon, csak a legszükségesebb esetben menjen ki az utcára. Az Önkormányzat minden esetben segít azon idős állampolgároknak, akik a hivatal elektronikus elérhetőségein, vagy telefonon jelzik, hogy erre szükségük van. 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink