Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Kowalsky Meg A Vega - Mit mondjak még
Naptár ikon
2020. május 25. hétfő Orbán napja van.
Egyre több a halott
Elválasztó
Hírek » Külföld » Egyre több a halott
Elválasztó

Tovább emelkedett a halottak száma Srí Lankán.

A vasárnapi, templomok és szállodák elleni robbantásos merényleteknek már 359 halottja van. Korábban legkevesebb 321 halálos áldozatról számoltak be. A helyi rendőrség szóvivője közölte, hogy szerdára virradóra újabb 18 gyanúsítottat fogtak el, így már 58-an vannak őrizetben a merényletek miatt. Tegnap az ország miniszterelnöke arra figyelmeztetett, hogy több olyan szélsőséges van még szökésben, akinél lehet robbanószer, azt pedig még vizsgálják, hogy valóban köze lehet-e a robbantássorozathoz az Iszlám Államnak, amely tegnap vállalta a merényletek elkövetését.
kép: dailymail.co.uk

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

A kreatív formatortáktól a legegyszerűbb házisüteményekig mi mindent elkészítünk. Fogyaszd helyben vagy elvitelre, de kiszállítst is kérhetsz….
Legyen az baráti-családi rendezvény, születésnap, keresztelő, ballagás, céges rendezvény, legény vagy lánybúcsú a tortáinkkal még emlékezetesebbé teszzük a pillantokat. 

Szigetszentmiklóson a Lakihegyi Lakóparkban / Színes Lakóparkban a Szivárvány utca 2-szám alatt.

A’la carte éttermünkben megtalálja a húsmentes ételeket, halételeket, kétszemélyes tálakat, és a desszert különlegességek mellett a pizzák is helyet kapnak.
Tökölön az Airport Ipari Parkban.
 

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink