Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: - Lakihegy FM107
Naptár ikon
2020. január 21. kedd Ágnes napja van.
Egyeztetés
Elválasztó
Hírek » Tököl » Egyeztetés
Elválasztó

Egyeztetnek a hulladékgazdálkodási közszolgáltatásról Tökölön.

A város és a VERTIKÁL Konzorcium között létrejött szerződés március 31-én jár le. Jogszabályi előírások miatt Tököl tagja lett az Érd és Térsége Regionális Hulladékgazdálkodási Társulásnak, így a közszolgáltatási szerződés értelmében újabb döntést nem kell hozni a közszolgáltatásról, azonban az alvállalkozó személyéről mindenképp egyeztetni kell. Hoffman Pál polgármester megbeszélést folytatott a VERTIKÁL Zrt., illetve a Kunépszolg. Kft. vezetőivel, akik elengedhetetlennek tartják az Érdi Társulás vezetőivel való tárgyalást. A polgármester ezért Tökölre hívta az ÉTH Érd és Térsége Hulladékkezelési Nonprofit Kft. vezetőjét, dr Balogh Annát és a VERTIKÁL Zrt. vezetőit a feladatellátás részleteinek egyeztetésére. Tököl célja, hogy a konkrét szállítással kapcsolatos feladatokat az azokat eddig közmegelégedésre ellátó VERTIKÁL Zrt. alvállalkozója végezze a megszokott rendszerben.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink