Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 19. péntek Emma napja van.
Egy muffin is sok lehet
Elválasztó
Hírek » Külföld » Egy muffin is sok lehet
Elválasztó

Nagyon könnyű túl sok cukrot fogyasztani. 

Egy Nagy-Britanniában végzett kutatás szerint a boltokban kapható áfonyás muffinból elég egyetlen egyet megenni és máris több cukor került a szervezetbe, mint amennyire szüksége lenne, számolt be róla a BBC. Két egészséges táplálkozással foglalkozó brit csoport összesen 28 olyan muffint vizsgált meg, melyeket pályaudvarokon és szupermarketekben lehet megvásárolni. Ezeknek 61 százaléka hat, vagy annál több teáskanálnyi cukorral készült, de akadt, amelyikben 8 kanálnyi volt. A kutatást végző szervezetek ugyanakkor felhívák a figyelmet, hogy az ajánlott napi adag felnőtteknek hét kanál, gyermekeknek pedig ennél is kevesebb. A brit kormány tervei szerint 2020-ra a népszerű termékek cukortartalmát 20 százalékkal kell csökkenteni.
 
 
Kép forrása: Brown Eyed Baker

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Nem kell Olaszországig menned a hamisítatlan itáliai ízekért!

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

https://misikemenceje.hu/

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink