Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 20. szombat Konrád, Tivadar napja van.
Edzőcsere
Elválasztó
Hírek » Sport » Edzőcsere
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

Menesztették a Diósgyőri VTK labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról a tavaly márciusban kinevezett Bódog Tamást. A klub a sikertelen szerepléssel indokolta a döntést. A DVTK a tavaszi nyolc bajnoki mérkőzéséből csupán egyet nyert meg, és legutóbb, szombaton pályaválasztóként kapott ki a Puskás Akadémiától, a Magyar Kupából pedig a negyeddöntőben esett ki.
Fucsovics Márton megőrizte helyét, így továbbra is 59. a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján. A top 10-ben egyetlen változás történt: a német Alexander Zverev megelőzte a horvát Marin Cilicet, és a harmadik helyre lépett. Az első a spanyol Rafael Nadal, a második a svájci Roger Federer. A nőknél Babos Tímea egy helyet lépett előre, így a 38. helyen áll a világranglistán, amelyen a top 15-ben nem történt jelentős változás. Minden játékos megtartotta a pozícióját és a pontjait is.
Máltai sikerét követően Poór Brigitta Cipruson is megnyerte a nők versenyét a tereptriatlonosok világkupa-sorozatában. A második a chilei Barbara Riveros, a harmadik a brit Nicole Walters lett. A versenyzőknek 1500 métert kellett úszniuk a tengerben, majd 36 kilométert kerékpározniuk és 11 kilométert futniuk terepen. 
Hatvan ország közel ezer versenyzőjét várják Szegedre, a május 17. és 20. között rendezendő gyorsasági kajak-kenu világkupára, amely rendezési és sportszakmai szempontból is a jövő évi, ugyanitt sorra kerülő olimpiai kvalifikációs világbajnokság főpróbája lesz. A szervezők szerint idén elsősorban nem érmekben mérik majd a sikert. A cél az, hogy a szezon végére kialakuljon az a 20-30 fős csapat, amely eséllyel száll harcba jövőre, s megszerzi a maximális kvótaszámot a 2020-as, tokiói olimpiára.
kép: MTI

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Nem kell Olaszországig menned a hamisítatlan itáliai ízekért!

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

https://misikemenceje.hu/

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Az alábbi szolgáltatásokkal várjuk ezen a telephelyen:

Értékesítés

Volkswagen, Audi, ŠKODA, Volkswagen Haszonjárművek, WeltAuto használt járművek

Szerviz

Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, CUPRA, Volkswagen Haszonjárművek, WeltAuto használt járművek

1238, Budapest, Szentlőrinci út

info@porschem5.hu

+36 1 421 8100

https://www.porschem5.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink