Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: - Lakihegy FM107
Naptár ikon
2020. január 18. szombat Piroska napja van.
A dietetikus válaszol
Elválasztó
Hírek » Dunavarsány » A dietetikus válaszol
Elválasztó

Csoportos foglalkozásra várja az érdeklődőket a Kis-Duna Menti Praxisközösség.

A részvételhez a páciensnek előbb be kell jelentkeznie háziorvosához, amennyiben az a Praxisközösség tagja. Dunavarsányban Kaszáné Dr. Czúth Ildikó, Dr. Kun László, Dr. Kováts Lajos, és Dr. Békássy Szabolcs tagjai a közösségnek. Itt egy részletes állapotfelmérésre kerül sor, melynek kiértékelése után egy prevenciós konzultáció következik, amikor a háziorvos elmondja véleményét a páciens állapotáról, illetve hogy milyen szakorvos, egészségügyi szakember közreműködését látja szükségesnek. Ezt követően lehet jelentkezni a praxisközösség honlapján az adott csoportos foglalkozásra vagy egyéni kezelésre. Kanizsárné Vaskó Nikolett dietetikus csoportos foglalkozásain egyszerre maximum 10 embert tud fogadni, egyéni foglalkozásain pedig 4-et. A következő foglalkozást szeptember 10-én, kedden délelőtt fél 11-kor tartják a Petőfi Művelődési Ház és Könyvtárban.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink