Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Zséda - Élj a napnak
Naptár ikon
2020. október 19. hétfő Nándor napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: 15-19 óráig Délután... Denke Dániel
Csökken az energiafelhasználás
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Csökken az energiafelhasználás
Elválasztó

Befejeződtek és a sikeres műszaki átadás-átvételt követően lezárultak a közvilágítás energiatakarékos átalakítására irányuló kivitelezési munkálatok Szigetszentmiklóson.

A megvalósításra 100%-os intenzitású, 226 millió forint összegű, vissza nem térítendő támogatást nyert a város. A fejlesztés során modernizálták a jelenlegi berendezések egy részét, korszerű és energiatakarékos LED világítással látták el utakat. A fejlesztés során összesen 2442 db 36W-os kompakt fénycsöves és 70w-os Na lámpatest került korszerűsítésre. A beruházással kapcsolatban bővebb információ a kozvilagitas.szigetszentmiklos.net internetes oldalon található, ahol hamarosan a fotódokumentáció is megtekinthető.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Szigetszentmiklóson a Tököl út 26 szám alatt! A Vendéglőről további hasznos információt kaphaszt a facebook.com/Sunny-Ételbár oldalukon.

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

A ráckevei Aqua Land termál és élményfürdő, valamint szabadtéri strand és csúszdapark szolgáltatásai kikapcsolódásra invitálják a család minden tagját.

További információkért látogasson el honlapunkra, vagy kövessen közösségi oldalunkon.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink