Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Kings Of Leon - Pyro
Naptár ikon
2020. február 26. szerda Edina napja van.
Csökken az energiafelhasználás
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Csökken az energiafelhasználás
Elválasztó

Befejeződtek és a sikeres műszaki átadás-átvételt követően lezárultak a közvilágítás energiatakarékos átalakítására irányuló kivitelezési munkálatok Szigetszentmiklóson.

A megvalósításra 100%-os intenzitású, 226 millió forint összegű, vissza nem térítendő támogatást nyert a város. A fejlesztés során modernizálták a jelenlegi berendezések egy részét, korszerű és energiatakarékos LED világítással látták el utakat. A fejlesztés során összesen 2442 db 36W-os kompakt fénycsöves és 70w-os Na lámpatest került korszerűsítésre. A beruházással kapcsolatban bővebb információ a kozvilagitas.szigetszentmiklos.net internetes oldalon található, ahol hamarosan a fotódokumentáció is megtekinthető.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink