Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2023. szeptember 23. szombat Tekla napja van.
Csatornázási előkészületek
Elválasztó
Hírek » Csepel sziget és környéke (CSÖT) » Csatornázási előkészületek
Elválasztó

Sok érintett üdülőtulajdonos érdeklődik az RSD beruházás csatornázási munkálatainak megkezdésének időpontja iránt. Jelenleg még csak tervezett időpontként határozható meg, mert nagy mértékben függ a közbeszerzési eljárások befejezésétől.

A beruházás összértéke miatt az RSD Parti Sáv Önkormányzati Társulás ezen a módon választhatja ki a kivitelezésben résztvevő vállalkozásokat. Jelenleg több eljárás is folyamatban van, a lezárásuk augusztus végére várható. A kivitelező a szerződéskötést követően kezdheti meg a munkáját: többek kötött a tervek elkészítését, a munkálatok megkezdése időpontjának meghatározását és a kivitelezés településenkénti ütemtervének összeállítását. A beruházás befejezésének határideje 2014. júniusa.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Mintavételi lehetőségek Szigethalmon, és már Dunaharasztin is!

Szakképzett, és tapasztalt kollégák.

Többszáz elégedett páciens!

Várandóssági-, hormonális-, diabetológiai-, endokrinológiai-, vagy tumormarker vizsgálatok!

Ne várakozzon hónapokig, gyorsítsa fel kivizsgálását kész lelettel!

https://toldimed.hu/

Az Oázis Wellness Park és Panzió Budapest határában, Szigetszentmiklóson, a városi sportcsarnok mellett, 15.000 m2-en várja a kikapcsolódni, sportolni vágyó vendégeket, csapatépítést , továbbképzést tervező cégeket, nyári és évközi edzőtáborozást tervező egyesületeket.

A kiváló adottságokkal rendelkező, funkcionálisan megosztott létesítményben mindezeken felül hihetetlen hangulat kovácsolja össze a vendégeket például egy játékos csapatversenyen, vagy akár egy grillezéssel, bográcsozással eltöltött estén. A sportolás és edzések mellett számtalan lehetőséget nyújtunk a szabadidő tartalmas eltöltésére. 

Honlap: https://oaziswellness.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/oaziswellness

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink