Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. március 29. péntek Gedeon napja van.
Csak egy bűncselekmény történt
Elválasztó
Hírek » Százhalombatta » Csak egy bűncselekmény történt
Elválasztó

Jól teljesít a megerősített járőrszolgálat Százhalombattán.

Ezt mondta Grunda Tibor, százados, a Százhalombattai Rendőrőrs vezetője és hozzátette, hogy június végén vetették be először a megerősített járőrszolgálatot, ráadásul egy nemrég végzett rendőrkutyát is kapott a város. A kitűzött célt így sikerült elérni, tette hozzá Grunda Tibor. Az elmúlt két hétben csak egyetlen bűncselekmény történt Százhalombattán, de az sem közterületen. Ennek ellenére nem szabad könnyelműnek lenni. Az őrsparancsnok hangsúlyozta, a lakások, házak és autók ajtaját, ablakait nem szabad nyitva hagyni és ha valaki gyanús személyeket lát hívja a rendőrséget.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Mintavételi lehetőségek Szigethalmon, és már Dunaharasztin is!

Szakképzett, és tapasztalt kollégák.

Többszáz elégedett páciens!

Várandóssági-, hormonális-, diabetológiai-, endokrinológiai-, vagy tumormarker vizsgálatok!

Ne várakozzon hónapokig, gyorsítsa fel kivizsgálását kész lelettel!

https://toldimed.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink