Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Hooligans - Mindörökké
Naptár ikon
2020. május 28. csütörtök Emil, Csanád napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: 15-19 óráig Délután... Denke Dániel
Csak azt, ami oda való
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Csak azt, ami oda való
Elválasztó

Az otthonlét időszakában sokkal több szemetet termelnek a háztartások, mint máskor.

Az Aries Nonprofit Kft. szigetszentmiklósi telephelyén a hét minden napján nyitva áll a lakók előtt a szelektív átvételi pont. Skultéti László, a Környezetgazdálkodási egység vezetőhelyettese elmondta, hogy a cég évekkel ezelőtt a környezetvédelmi törekvéseket és a jogszabályi előírásokat szem előtt tartva azt a célt tűzte ki, hogy a hulladékok minél nagyobb mértékű hasznosítása megtörténjen. A többi között a Határ úti átvételi helyet is ezért nyitották meg korábban. Hozzátette: ehhez a lakosság együttműködése is szükséges, hiszen az újrahasznosíthatóság miatt fontos, hogy ne kerüljön háztartási hulladék a szelektív konténerekbe.

A szigetszentmiklósi szelektív átvevőhely a cég ügyfélszolgálatának nyitvatartásától függetlenül a hét minden napján nyitva tart reggel 6 órától, este 10 óráig. A területen térfigyelő kamera működik. Skultéti László kiemelte, hogy eljárás indítható az ellen, aki más típusú hulladékot helyez el a konténerekben.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Cím: Halásztelek, II. Rákóczi Ferenc út 104, 2314

A kreatív formatortáktól a legegyszerűbb házisüteményekig mi mindent elkészítünk. Fogyaszd helyben vagy elvitelre, de kiszállítst is kérhetsz….
Legyen az baráti-családi rendezvény, születésnap, keresztelő, ballagás, céges rendezvény, legény vagy lánybúcsú a tortáinkkal még emlékezetesebbé teszzük a pillantokat. 

Szigetszentmiklóson a Lakihegyi Lakóparkban / Színes Lakóparkban a Szivárvány utca 2-szám alatt.

Szigetszentmiklóson a Tököl út 26 szám alatt! A Vendéglőről további hasznos információt kaphaszt a Fecebook/Alföld Íze Vendéglő oldalunkon.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink