Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. március 29. péntek Gedeon napja van.
Clinton beszólt Trumpnak
Elválasztó
Hírek » Külföld » Clinton beszólt Trumpnak
Elválasztó

Megalázta az Egyesült Államok elnökét Hillary Clinton. 

Segítséget kért az Egyesült Államoktól Puerto Rico azután, hogy két hurrikán is végigsöpört rajta. A karibi sziget áram nélkül maradt, a mezőgazdasága romokban hever és hiánycikk lett a tiszta víz, valamint az üzemanyag. Puerto Rico az Egyesült Államok társult állama, vagyis az ott élők amerikai állampolgárnak számítanak. Donald Trump, amerikai elnök mindössze annyit írt a Twitteren, hogy a szigetország mély, nagy bajban van, de inkább annak pénzügyi nehézségeit okolta a problémákért. Hillary Clinton, egykori elnökjelölt azt mondta, nem biztos benne, hogy Trump tudja, a Puerto Rico-iak amerikai állampolgárok. Pedig 3,5 millió emberről van szó. Trump azonban ezt nem tartja fontosnak.
 
 
Kép forrása: NY Daily News

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Térségünkben számtalan kedvező ajánlattal várja a lakosságot a PR-TELECOM.

Cím: 2315 Szigethalom, Mű út 3.

Honlap: https://pr.hu/

PR-TELECOM. Tévé, internet, telefon.

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink