Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Soulwave - Hazakiserlek
Naptár ikon
2020. február 29. szombat napja van.
Bölcsőde pályázat
Elválasztó
Hírek » Dunavarsány » Bölcsőde pályázat
Elválasztó

Új, összesen 4 csoportszobás és 48 férőhelyes bölcsőde építésére pályázott Dunavarsány Önkormányzata.

A beruházás várhatóan 618 millió forintból valósul meg, ebből 480 millió forint állami támogatás, a hátralévő 138 millió forintot pedig a város biztosítja. Erről Keresztesi Balázs alpolgármester tájékoztatta a lakosságot a Dunavarsányi Napló legutóbbi számában. A fejlesztésnek köszönhetően az épületben négy, 50 négyzetméteres csoportszoba, főző-, és tea-konyha, gondozónői szobák, irodák és hozzájuk tartozó kiszolgáló egységek kerülnek kialakításra. A beszerezni kívánt új eszközök mellett korszerű játszóudvar is épül. Az épület teljesen akadálymentesített lesz, a látássérültek tájékozódását pedig vezetősávok és Braille-írásos feliratok segítik. A nulla energiafelhasználású épület korszerű épületgépészeti rendszerekkel, napelemes megújuló energiatermeléssel fog elkészülni. Ezek az elemek nem csak a várható fenntartási költségek csökkentését, de a környezeti fenntarthatóságot is szolgálják majd. Az építési munkálatok várhatóan 2020   májusában kezdődnek, az átadásra pedig 2022-ben kerül sor.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink