Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Brains - Hollywoodi Történet
Naptár ikon
2020. május 31. vasárnap Angéla napja van.
Biztosított a buszos közlekedés
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Biztosított a buszos közlekedés
Elválasztó

Lezárták a szigetszentmiklósi II. Rákóczi Ferenc út egy szakaszát az M0-s híd alatt, ahol a hétvégén munkálatok folynak.

 A korlátozás március 2., hétfő 00:20-ig van érvényben. A közlekedők hétfőn reggel már használhatják az útszakaszt. Hájas Róbert, Szigetszentmiklós közlekedési szakértője a Lakihegy Rádiónak elmondta, hogy a hétvégi korlátozást megelőzően a Volánbusz Zrt. és a Magyar Közút szakemberei vizsgálták annak a lehetőségét, hogy hogyan lehet az autóbuszokat közlekedtetni. Ennek eredményeképpen a 690-es jelzésű járatokat engedik át a hétvégére lezárt területen. A Csepelről Szigethalomra tartó buszjáratok a megszokott útvonalon közlekednek. A Szigethalomról a főváros felé közlekedő 690-es jelzésű buszok elkerülik a lezárt útszakaszt.
Az autóbuszok közlekedésével kapcsolatos tájékoztatás a Volánbusz Zrt. éjjel-nappal hívható, normál díjas információs vonalán kérhető a 06 (24) 404-500 telefonszámon. A Volánbusz Zrt. szakemberei utasszámlálást végeztek az érintett járaton, amely szerint a 30 perces gyakorisággal biztosított 690-es jelzésű autóbuszos kiszolgálás megfelel a lakihegyi utasigényeknek. A hétvégi közlekedési változással kapcsolatban a közlekedési szakértő kiemelte, hogy a Volánbusz felkészült arra is, hogy a korlátozás idején plusz buszokat indítson.
Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Tudtad, hogy a Honda kis-és kerti gépéire 20 évig biztosítja az alkatrészellátást?
Az még semmi! A HONDA prémium szolgáltatást nyújt minden vásárláskor és beüzemelve, munkára készen adja át gépeit! Válassza a minőséget! Válasszon Honda gépet!
 

1238, Budapest, Szentlőrinci út

+36 1 421 8100

Tököl; Mester utca 94.

Telefonszám:0630-917-97-17

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink