Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 25. csütörtök Márk napja van.
Biztosítják a nyári gyermekétkeztetést
Elválasztó
Hírek » Dunavarsány » Biztosítják a nyári gyermekétkeztetést
Elválasztó

Csak elvitelre. 

A város minden rászoruló gyermek számára biztosítja az étkezést a nyári szünet ideje alatt is. Az Önkormányzat közleményben jelezte, hogy a déli meleg ételt azon iskoláskorú, hátrányos helyzetű tanulók számára biztosítja, akiknek szülei, vagy törvényes képviselői az hivatalban ezt igénylik. Az iskolás gyermekek számára, amennyiben az önkormányzat munkatársai a benyújtott dokumentumok alapján jogosnak tartják a kérést, a város ötvennégy munkanapon keresztül nyújtja az ingyenes szolgáltatást. Azok a gyerekek, akik élhetnek a lehetőséggel az Árpád Fejedelem Általános Iskola napközi épületének konyhájáról vihetik el az ételt naponta 11.30 és 12 óra között, a helyben fogyasztás nem lehetséges. Az óvodás korú rászoruló gyermekek részére az intézmények biztosítják az étkezést, hiszen az óvodák nyáron is nyitva lesznek. Részletes tájékoztatás elérhető Dunavarsány Város Önkormányzatának internetes oldalán.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Térségünkben számtalan kedvező ajánlattal várja a lakosságot a PR-TELECOM.

Cím: 2315 Szigethalom, Mű út 3.

Honlap: https://pr.hu/

PR-TELECOM. Tévé, internet, telefon.

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink