Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: - Lakihegy FM107
Naptár ikon
2020. január 21. kedd Ágnes napja van.
Biztonságos működés
Elválasztó
Hírek » Százhalombatta » Biztonságos működés
Elválasztó

Továbbra is kiszámítható jövőt ígér az ÉSZKE.

A megszokott színvonal mellett továbbra is folyamatosan fejlődhet Százhalombatta, ha ismét bizalmat kapnak az ÉSZKE civil szervezet jelöltjei az önkormányzati választáson – mondta el Vezér Mihály a szervezet elnöke a kampánynyitó rendezvényen. A jelenlegi polgármester kiemelte a választási programból a nyugdíjasok és rászorultak támogatását, a bevételnövelést, a munkahelyteremtést, valamint a fiatalok lakhatásának javítását ötven lakás megépítésével. Az ÉSZKE továbbá ingyenes gyakorlati és elméleti képzéssel készítené fel a fiatalokat a város irányítására. Szeretnének gondoskodni arról, hogy a jövőben is rátermett vezetők kerüljenek az önkormányzat élére – hangsúlyozta Vezér Mihály Százhalombatta polgármestere, a civil szervezet elnöke, választókerületi jelöltje.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink