Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. március 29. péntek Gedeon napja van.
Bérkülönbségek
Elválasztó
Hírek » Gazdaság » Bérkülönbségek
Elválasztó

Hatalmas különbségek vannak a fizetések között az ország keleti és nyugati megyéiben. 

A napi.hu a Központi Statisztikai Hivatal adatai alapján megírta, hogy a 2016-os év végi adatok szerint a teljes munkaidőben alkalmazásban állók havi nettó jövedelme az adókedvezmények nélkül 175 ezer forint volt. Budapesten keresnek a legtöbbet, ahol az átlagos nettó fizetés 206 ezer forint. A megyék közül Győr-Moson-Sopron vezet valamivel több mint 182 ezer forinttal, míg a legkevesebbet a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyeiek keresik. Az ottani átlagos nettó bér nem éri el a 119 ezer forintot. A szellemi munkakörben dolgozók Budapesten kapják a legtöbbet, 276 ezer forintot, míg Békés megyében a legkevesebbet 172 ezer forintot. A fizikai munkások esetében 151 ezer forintos átlaggal Győr-Moson-Sopron megye vezet, az utolsó helyen pedig Szabolcs-Szatmár-Bereg megye áll mindössze 88 ezer forintos átlagfizetéssel. 
 
 
Kép forrása: Autopro.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Mintavételi lehetőségek Szigethalmon, és már Dunaharasztin is!

Szakképzett, és tapasztalt kollégák.

Többszáz elégedett páciens!

Várandóssági-, hormonális-, diabetológiai-, endokrinológiai-, vagy tumormarker vizsgálatok!

Ne várakozzon hónapokig, gyorsítsa fel kivizsgálását kész lelettel!

https://toldimed.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink