Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Wolf Kati - Szerelem Miert Múlsz
Naptár ikon
2020. május 28. csütörtök Emil, Csanád napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: 15-19 óráig Délután... Denke Dániel
Átszelik a Csepel-szigetet
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Átszelik a Csepel-szigetet
Elválasztó

Tavasztól ismét élénkülhet a kirándulókedv a térségben.

Gere Ágnes, a szigetszentmiklósi TDM szervezet vezetője elmondta: mind szárazföldi, mind pedig vízi túrákat is kínálnak a kikapcsolódásra vágyó családoknak. A Kis-Duna közelségét kihasználva ebben a szezonban sem maradhatnak el a különböző hajókirándulások. Számos kerékpáros túraútvonallal is segíti a kirándulókat a Kis-Duna mente TDM szervezet. Mintegy 6 féle útvonalat állítottak össze a bicikliseknek, mely során több nevezetességet is megnézhetnek a térségben. Az útvonalak között különböző nehézségi fokozatúak vannak. A gyakorlottabbak akár 60 kilométert is tekerhetnek - tette hozzá. Részletek a kisdunamente.hu weboldalon találhatóak.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A’la carte éttermünkben megtalálja a húsmentes ételeket, halételeket, kétszemélyes tálakat, és a desszert különlegességek mellett a pizzák is helyet kapnak.
Tökölön az Airport Ipari Parkban.
 

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Tudtad, hogy a Honda kis-és kerti gépéire 20 évig biztosítja az alkatrészellátást?
Az még semmi! A HONDA prémium szolgáltatást nyújt minden vásárláskor és beüzemelve, munkára készen adja át gépeit! Válassza a minőséget! Válasszon Honda gépet!
 

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink