Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 24. szerda György napja van.
Alakul a nyolcas
Elválasztó
Hírek » Sport » Alakul a nyolcas
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

A Békéscsaba és a Balmazújváros is megtartotta az első mérkőzésen szerzett előnyét, így bejutott a legjobb nyolc közé szerdán a labdarúgó Magyar Kupában. A Békéscsaba a megyei I-es Nagykanizsát verte 1-0-ra, a Balmazújváros pedig a másodosztályú Győrt búcsúztatta, miután gól nélküli döntetlent játszottak. A Puskás Akadémia is ott lesz a legjobb nyolc között, miután szerdán hosszabbítás után 2-0-ra verte a ZTE-t. A további eredmények: Vác-Diósgyőr 0-1, a borsodiak jutottak tovább 3-0-s összesítéssel, és Dorog-Debrecen 2-3, a hajdóságiak a továbbjutók 4-4-es összesítéssel.
A címvédő Szolnok 13-10-re legyőzte a vendég montenegrói Jadran Carine csapatát a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek kilencedik fordulójában, szerdán.
Megvédheti címét a Ferencváros a férfi vízilabda Eurokupában, miután az elődöntőben kettős győzelemmel, 8-13-ra győzte le szerdán a Miskolc csapatát. A döntő első mérkőzését március 31-én rendezik. A Ferencváros olasz ellenfélre készülhet.
A Sopron Basket hazai pályán 60-55-re kikapott a török Fenerbahcétól a női kosárlabda Euroliga negyeddöntőjének első mérkőzésén, szerdán. A párharc második felvonása Isztambulban lesz jövő szerdán, az esetleges harmadik mérkőzésnek pedig ismét Sopron ad otthont két hét múlva.
Az Újpest a Corona Brasov elleni negyeddöntős Erste Liga-párharc negyedik mérkőzésének újra játszását kérte a hazai szövetségtől. A lila-fehérek a hétfői, 5-3-as hazai sikerrel zárult brassói találkozó kapcsán éltek beadvánnyal egy vitatott gól miatt. Az esetet ma tárgyalja a szakági szövetség illetékes bizottsága. A párharc állása 2-2, a következő találkozót ma 18 órától játsszák Újpesten.
A Fehérvár AV19 hazai pályán szétlövéssel, 5-4-re legyőzte a Dornbirnt az osztrák jégkorongliga (EBEL) középszakaszában, az alsóház szerdai mérkőzésén. A hatcsapatos alsóházból az első két helyezett csatlakozik majd a negyeddöntő mezőnyéhez az egykörös középszakasz után. A Dornbirn két fordulóval a zárás előtt már biztosan az alsóház élén zár. A másik továbbjutó pozícióért még harcban van a Fehérvár, amely jelenleg a második helyen áll.
kép: MTI

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Mintavételi lehetőségek Szigethalmon, és már Dunaharasztin is!

Szakképzett, és tapasztalt kollégák.

Többszáz elégedett páciens!

Várandóssági-, hormonális-, diabetológiai-, endokrinológiai-, vagy tumormarker vizsgálatok!

Ne várakozzon hónapokig, gyorsítsa fel kivizsgálását kész lelettel!

https://toldimed.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink