Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 23. kedd Béla napja van.
Alakul a magyar csapat
Elválasztó
Hírek » Sport » Alakul a magyar csapat
Elválasztó

A Lakihegyi Rádió sporthírei röviden.

Egy hónap múlva, február 9-én lobban fel a láng a dél-koreai Phjongcshangban a XXIII. téli olimpián, amelyen eddig 12 magyar korcsolyázó szereplése biztos, és további hat síző részvétele valószínűsíthető. A legnépesebb különítményt a rövidpályás gyorskorcsolyázók adják, mivel mindkét váltó részvételi jogot szerzett, így a maximális tíz fővel utazhat a csapat a játékokra. A távonkénti elosztás alapján a férfiaknál hárman állhatnak rajthoz 500 és 1500 méteren, míg 1000 méteren és mindhárom női számban két-két magyar induló lesz. A sísportokban január 22-én hirdetik ki az olimpiai rangsorokat, akkor válnak biztossá a kvóták. 
A Roland Garros tavalyi bajnokával, az indiai Rohan Bopannával indul vegyes párosban Babos Tímea az év első tenisz Grand Slam-tornáján, a jövő hétfőn kezdődő Australian Openen. A tapasztalt indiai játékos 2010-ben döntőt játszott férfi párosban a US Openen, tavaly a kanadai Gabriela Dabrowski társaként maradt veretlen a párizsi Grand Slam -tornán.  Babos Tímea idén három számban indul Melbourne-ben: egyesben, női párosban - a francia Kristina Mladenoviccsal - és vegyes párosban.
Bukott a Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős, de az autósok mezőnyében még versenyben van a 40. Dakar-rali harmadik szakasza után. A magyar páros Facebook-oldalának beszámolója szerint az autójukban először az önindító ment tönkre, majd hét kilométerrel a cél előtt leestek egy dűne tetejéről. A viadal honlapja szerint Szalayék egyelőre összetett időeredmény nélkül állnak.
kép: m4sport.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

A Sziget Gyógyászati Központ tárt kapukkal várja kedves pácienseit!

Foglaljon időpontot még ma!

  • Belgyógyászat
  • Bőrgyógyászat
  • Dietetika
  • Fül-orr-gégészet
  • Foglalkozás-egészségügy, üzemorvos
  • Gasztroenterológia
  • Gyermekgyógyászat
  • Kardiológia
  • Nőgyógyászat, várandósgondozás
  • Urológia
  • Pszichiátria
  • Ultrahang-vizsgálatok

Gyógyuljon ön is nyugodt, kellemes környezetben! Vegye igénybe szolgáltatásainkat, amelyeket teljes körű labordiagnosztikai háttér támogat!

www.szigetgyogyaszat.hu

Sziget Gyógyászati Központ – Ahol az egészség érték…

ÁLOMFÜRDŐSZOBA ÁLOMÁRON!

Csempék és padlólapok már 1500 Ft-tól,

Laminált padló már 2990 Ft-tól,

Zuhanytálca már 5000 Ft-tól.

Pontos részletek a www.kiarusitas.info

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink