Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 20. szombat Konrád, Tivadar napja van.
2000 gól!
Elválasztó
Hírek » Sport » 2000 gól!
Elválasztó

A Lakihegyi Rádió sporthírei röviden.

Elképesztő mérföldkőhöz érkezett a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának klasszisa, Görbicz Anita. A vasárnap esti, Vác elleni mérkőzésen megdobta 2000-ik magyar bajnoki gólját. Mint a meccs után elmondta, nem sejtette, hogy már a 2000-ik találatnál járt, így egy kissé el is érzékenyült, de természetesen büszkeséggel tölti el, hogy elért eddig. A Győr végül 39-25-re nyert a Vác ellen.
Fucsovics Márton bejutott a nyolcaddöntőbe a 75 ezer dollár összdíjazású canberrai keménypályás challenger-tenisztornán. A legújabb világranglistán 85. magyar játékos a nyitókörben a tunéziai Malek Dzsazirivel találkozott, aki a második szettben rosszullét miatt feladta a mérkőzést. Egy másik magyar teniszező, Babos Tímea már az első fordulóban búcsúzott a 250 ezer dollár összdíjazású hobarti keménypályás női tenisztornán. Az ötödik helyen kiemelt ukrán Leszja Curenkótól kapott ki. Babos Tímea egyébként - hat helyet javítva - már a 49. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján.
Próbajátékra megy tavasszal a Borussia Dortmundhoz Usain Bolt. A 31 éves, nyolcszoros olimpiai bajnok futó már elég sokszor elmondta, hogy el tudná képzelni magát még a Manchester Unitedben is futballistaként, de ezt legtöbben viccnek fogták fel. A sztár az augusztusi világbajnokság után vonult vissza, és azóta elég sok csapat megkereste a menedzsmentjét, menjen hozzájuk. Az biztos, ha kettőt sem tud a labdába rúgni, a marketingértéke miatt akkor is bármelyik klub jól járna vele. Úgy néz ki, a Borussia Dortmund ad is neki egy esélyt.
kép: 444.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Az alábbi szolgáltatásokkal várjuk ezen a telephelyen:

Értékesítés

Volkswagen, Audi, ŠKODA, Volkswagen Haszonjárművek, WeltAuto használt járművek

Szerviz

Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, CUPRA, Volkswagen Haszonjárművek, WeltAuto használt járművek

1238, Budapest, Szentlőrinci út

info@porschem5.hu

+36 1 421 8100

https://www.porschem5.hu/

Mintavételi lehetőségek Szigethalmon, és már Dunaharasztin is!

Szakképzett, és tapasztalt kollégák.

Többszáz elégedett páciens!

Várandóssági-, hormonális-, diabetológiai-, endokrinológiai-, vagy tumormarker vizsgálatok!

Ne várakozzon hónapokig, gyorsítsa fel kivizsgálását kész lelettel!

https://toldimed.hu/

Delikát Húsáruház és Pecsenyéző Szigetszentmiklós Gyártelepen (a Lordok háza oldalában) található. Tulajdonosa nagy odafigyeléssel és munkával egy már meglévő üzletet próbált európai színvonalúvá és moderné varázsolni mindezt úgy, hogy csak és kizárólag prémium minőségű termékekkel , friss magyar termelői húsokkal tudjon szolgálni vásárlóinak.A hozzánk érkezőket egy patinásan felújított épület, valamint egy ízlésesen berendezett üzlettér fogad, előzékeny és udvarias kiszolgálással.

Húsáruk tekintetében is teljes a palettánk, kizárólag friss Magyar termelői húsokat forgalmazunk. Sertés, marha, birka és egyes baromfi húsokon kívül széles választékú friss hentesáruval várjuk vevőinket. Boltunkban hagyományos érlelésű és füstölésű kézműves termékek mellett delikát termékek, tej termékek és pecsenye ételek is találhatók. Pecsenyézőnkben minden nap friss sültekkel, hurkával, kolbásszal, salátákkal, desszertekkel, üdítőkkel, kávéval, hideg és meleg szendvicsekkel és reggelivel várjuk minden kedves vásárlónkat!

Lépést tartunk a technika fejlődésével is, ezért aktuális igényét, rendelését leadhatja nálunk telefonon!

https://delikathusaruhaz.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink