Üdvözöljük a Lakihegy Rádió weboldalán!

Ma 2018. december. 19. szerda van, Viola napja.


Napirenden

Keresztesi Balázs alpolgármesterrel foglaltuk össze a 2018-as év fejlesztéseit.

2018, december 17

Idén is pályaválasztási börzével segítenek a fiataloknak Szigetszentmiklóson. A Szigetszentmiklósi Tankerületi Központ igazgatója az iskolák vezetőivel egyetértésben nyilatkozott az elmúlt évben megtartott JÖVŐ-KÉP szakmaválasztó börze sikerességéről. Idén is az önkormányzatkhoz fordultak az oktatási kerekasztal keretében, hogy ebben az évben is együtt nyújthassanak segítséget a szigetszentmiklósi és környékbeli gyerekeknek, illetve a szakmát kereső felnőtteknek a szakmaválasztásban. Párhuzamosan a Szigetszentmiklósi Ádám Jenő Általános Iskola és AMI koncert-konferencia termében és konyháján az Országos élelmezésvezetők konferenciája zajlik majd, ami tematikájában kapcsolódik JÖVŐ-KÉP börzéhez, mert a szakmai utánpótlás kérdésével is foglalkoznak. A börze november 8-án zajlik majd. A Napirenden vendége Tádics Éva szervező volt.

2018, november 6

Moldván Valéria, a szigetszentmiklósi Adóügyi Iroda vezetője volt a vendégünk.

2018, október 24
Hanganyag:

Solymosi Erika, a Dunavarsány és Környéke Család-és Gyermekjóléti Szolgálat vezetője volt a vendégünk.

2018, október 24

Gergőné Varga Tündével, Dunavarsány polgármesterével beszélgettünk a város aktualitásairól: közlekedésről, közmeghallgatásról és az Idősek Klubjáról.

2018, szeptember 13

Az útfelújításokról beszélgettünk Dr. Vántsa Botonddal, Szigetszentmiklós alpolgármesterével.

2018, szeptember 6

A testvérvárosi kapcsolatok kerültek terítékre Papp Istvánnal, a szigetszentmiklósi Képviselő-testület  Köznevelési, Nemzetközi Kapcsolatok és Közbiztonsági Bizottságának elnökével.

2018, augusztus 16

Gergőné Varga Tündével, Dunavarsány polgármesterével beszélgettünk a testvérárosi kapcsolatokról, illetve azok jubileumáról.

2018, augusztus 16

Dr. Békássy Szabolcs, Dunavarsány alpolgármestere, háziorvos volt a vendégünk, témánk pedig városban igénybe vehető ingyenes szűrések és az egészségügy volt.

2018, július 26